A kupáról

Sikerült kipihenni magunkat, így jöhet a beszámoló a hétvégéről.

 

A Kupa közeledtével egyre több minden jött elő. Igyekeztünk mindent leszervezni, mindent beszerezni, és kezdett pezsegni a vérünk, hogy újra pályára léphetünk. Nem tudom, hogy ki mennyit aludt, de nagyon korán volt a szombat reggel. Szerencsére az időjárás velünk volt, és még nem havazott. Mindenki időben ott volt a pályán, és sikerült gyorsan bepakolni. Köszönöm, hogy mindenki tudta a feladatát, és így gyorsan végeztünk.

Az első meccset az Ingolstadt Panther együttese ellen vívtuk. A csapat ismeretlen volt számunkra, mert még nem játszottunk ellenük. Nem az egész csapat jött, hanem a Regensburgból és más német csapatokból szereztek még embereket. Ez a szép ebben a játékban, hogy összejönnek az emberek, és gond nélkül játszanak együtt, csak hogy játszhassanak. Egy jó csapatot sikerült összeállítaniuk. Jól és keményen játszottak. Sajnos a csapatunk védelme nem tudta rendesen összeszedni magát. Ott volt mindenki a pályán, de valahogy nem sikerült együtt mozogni, beszélni. A támadások jól mentek. Járattuk a labdát, lövéseink is voltak. A végeredmény 9-5 az Ingolstadtnak.

 

A második meccset este játszottuk. Magyarország történetében először csapott össze két magyar csapat. A Debrecen Hornets 2012 áprilisban alakult. Nagyon jó emberállományt sikerült összegyűjteni. Fizikálisan teljes mértékben fel tudták venni a párharcot, technikailag viszont még van mit tanulniuk. A védekezésben sok szabálytalanságot követnek még el. Támadásokban nyugodtan fel tudtunk állni, és sok jó próbálkozásunk volt. Nyugodtabban is játszottunk, ezért sok lövésünk célt talált. 11-0 lett a végeredmény.

 

Vasárnap egy meccset játszottunk a Vienna White Coats csapata ellen. Ez is vegye csapatra sikeredett: White Coats, Monarchs, Cherokees. Elég erős csapatot alkottak. Igyekeztünk felvenni ellenük a harcot. Segítségünkre sietett a HELL is, hogy még komolyabban vegyük a meccset. Nem is adtuk könnyen a bőrünket. A nagy igyekezetben még a cseréket is elfelejtettük. Többször volt, hogy emberhátrányban védekeztünk, pedig nem is állítottak ki bennünket. Így a gyors és pontos passzokkal operáló White Coats csapata legyőzött bennünket.

A csapat a megosztott harmadik helyen végzett.

 

A Kupa új elemekkel is gazdagodott. Rendeztünk ügyességi versenyt három próbában. Az első a legügyesebb támadás volt, melyben bármit be lehetett vetni, hogy minél látványosabb gólt szerezzen a játékos. Ezt a versenyt egy grazi fiú nyerte, akinek közben egy hosszúbotot is sikerült leamortizálni. A második versenyszám a minél erősebb lövés. Ezt a bécsi Valentin Bombosch nyerte 140 km/h-val. A harmadik versenyszám a hosszúbotosok számára célba dobás volt. Ezt Gaál Zsolt teljesítette a legügyesebben 4 találattal.

A döntő fényét a Diamond Dance Cheerleader csapat növelte, melyet a White Coats csapata nyert meg.

Gratulálunk.

 

Posted on January 18, 2013 in Hírek

2 comments on “A kupáról

 1. Robert T. on said:

  Hello,

  Keresgeltem az oldalatokon de nem sikerult kitalalnom mikor lesznek a kovetkezo merkozesek mely helyszineken es mennyi a beugro.

  Koszonettel: Robert T.

  • Gazsot on said:

   Helló!

   Az évi versenynaptár még kialakulóban van. Ha lesz információ, akkor itt és a facebook oldalunkon is közzé fogjuk tenni. Beugró jelenleg nincs, de adományokat szívesen fogadunk.

   Gazsó Tamás

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

HTML tags are not allowed.

Back to Top