ALL rájátszás

2012.06.03-án volt Grazban az ALL2012 rájátszása. Budapest Blax – Vienna White Coats elődöntő

Hogy ne legyen semmi probléma, és kellően rá tudjunk hangolódni a meccsre, korai indulással egy 10-10.30-as érkezést beszéltünk meg.  A 11.30-as meccskezdethez ez jó célnak tűnt.

Sajnos ezt a célt nem teljesen sikerült abszolválni. Gratulálok a narancssárga Transporternek. Hiába ő a leglassabb, ő ért oda egyedül időben. A többiek jól elkeveredve 11.15-kor futottak be. Volt gyors öltözködés, és kellően felpaprikázott hangulat. (Mindig a teknős győz!!!)

A meccs ezen érkezés után nem igazán a megfelelő játékstílussal kezdődött el. Nem teljesen találta senki a helyét, és ezt kihasználva az ellenfél rögtön 3-0-ra el is húzott. Szerencsére az elődöntőt 4-15 perces játékidővel játszottuk, így az időkérésekkel sikerült megnyugtatni a játékosokat, és felrázni a lövő kedvüket.

A második negyed végére az eredmény 5-1-remódosult. De még semminek sincs vége. Még van egy félidő hátra. Ami ilyenkor el szokott hangzani: Semmi gond a meccs állása 0-0. (Hozzá teszem, hogy mint edző már csak azt kértem a srácoktól, hogy élvezzék a játékot, soha ne adják fel, és mutassuk meg, hogy mire vagyunk képesek. Ma ez az egy meccsünk lesz, adjanak bele mindent.)

A harmadik negyedre bemelegedett a gőzmozdony, és elkezdett haladni. A védekezésben sikerült nagyon jól megfogni a ellenfelet, csak messziről tudtak próbálkozni, amit a kapusunk nagyon jó aránnyal ki is fogott. A negyed végére 5-3-ra módosult az eredmény.

A negyedik negyedben nem tudom mi történt. Lehet hogy az ellenfél egy kicsit elfáradt, vagy a mi gőzgépünk kezdett el száguldani, de sikerült a másik csapatot lehengerelni a pályáról. A hátrányunkat ledolgoztuk, majd a meccs vége előtt 2 perccel belőttük a győztes gólt is.

A játékosok nagyon fegyelmezetten a sípszó lefújásági teljesen rendezetten játszottak. Sípszóra mindenki eldobálta a felszerelést, és önfeledt ünneplésbe kezdett. A mécsesek eltörtek, és felszabadult örömkönnyek közepette gratuláltak egymásnak a csapattársak. A Budapest Blax az ALL2012 DÖNTŐjébe jutott. :)

Gratulálok minden játékosnak! Fantasztikus munka volt.

A célunkat elértük. Bejutottunk a döntőbe. Nagyon nehéz mérkőzés után tudtuk legyőzni azt a csapatot, akikkel kétszer is döntetlent játszottunk. Gratulálok a White Coats csapatának is. Nem volt könnyű dolgunk. Nagyon jól játszottak ők is.

 

A döntőben a Monarchs csapattal játszottunk. Mi kezdtük el a gól gyártást, de nem nekünk sikerült folytatni. Mindenki az utolsó energiatartalékait mozgósította. Az időjárás is a legfülledtebb formáját adta. Az eredmény nem is olyan fontos. (11-2) Megpróbáltunk mindent, de a másik csapat nagyon jó felállásokkal a védelmünket szépen széthúzta. Nehezen tudtunk rá reagálni, de megpróbáltuk felvenni a kesztyűt. Tapasztalat szerzésnek jó volt. Tudjuk, hogy milyen irányba kell fejlődnünk.

A végeredmény:

1. Vienna Monarchs

2. Budapest Blax

3. Graz Gladiators

4. Vianna White Coats

Posted on June 11, 2012 in Hírek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

HTML tags are not allowed.

Back to Top