ALL2012 2. játéknap

Újabb kemény hétvégén van túl a csapat. Szombaton az ALL2012 második játéknapját szervezték meg Bécsben. A vendéglátó a Vienna Monarchs csapat volt.

De kezdjük az elején a dolgokat. A reggeli találkozó a mosonmagyaróvái pihenőnél volt megbeszélve. Nagyjából azonos időpontokban indultak el az autók Budapestről. A 42-es kilométernél a Kék Villám (Dave autója) megmakacsolta magát. Nem volt hajlandó tovább jönni. Gyors kupaktanács után az autót hazaküldtük tréleren, a kocsiban ülőket és a csomagokat elosztottuk a maradék 3 autóba. Nagyon szorosan ültek a hátsó ülésen. Innentől viszont nem volt megállás, és időben kiértünk a pályára.

A pálya borítása műfű, melyre csak teremcipőbe lehetett rálépni. Előtte meg is locsolták, hogy nem töredezzen szét. Nagyon jó minőségű puha pálya. Kellene itthonra is ilyen. Az időjárásra nem lehetett panasz. Gyönyörű napsütéses idő volt 21 fok körüli hőmérséklettel.

Az első meccsünket a Graz ellen játszottuk. Parázs meccs volt. Fej fej mellett haladt a két csapat. Sok kemény küzdelemmel a labdáért. Sajnos az egyik ilyen küzdelemben elvesztettük a csapatkapitányunkat, Gazsó Tamást. Ráestek az alsó lábszárára, és a térd belső szalagjait erőteljesen megcibálták. Remélhetőleg nincs komolyabb szakadás, és a júniusi elődöntőn és helyezésekért már tud játszani. Jobbulást neki. A csapat innentől két cserével csinálta végig a maradék két és fél meccset. Nagyon nagy elismerés a srácoknak, hogy ezt végig bírták.

Miután a Graz elleni meccset behúztuk, 10 perc pihenő után a Monarchs ellen kellett pályára állni. Itt nem volt más célunk, mint játszani egy jó meccset, tanulni a korábbi hibáinkból. Első félidőben sikeresen meg tudtuk őket akadályozni a támadásokban. Csak 2 gólt tudtak szerezni. Frusztrálta is őket. A második félidőben ezért be is pótolták a gólokat, de nem adtuk könnyen magunkat.

Az utolsó meccs a White Coats ellen volt. Már mindenki nagyon fáradt volt, de még a lelkesedés bőven megmaradt. Egy újabb csapat, akikkel teljesen azonos erősségben vagyunk, és van mit keresnünk a pályán. Sajnos a szerencse most az ellenfélhez pártolt, mert a lepattanók valahogy mindig visszakerültek hozzájuk, vagy valakin megpattanva a labda éppen becsorgott a kapuba. A kapusunk szerencsére meccsekre mindig a legjobb formáját hozza, így az ellenfél nem tudta kihasználni a szerencsemalacukat. Sajnos nálunk nem jöttek be a dolgok, de inkább most ne sikerüljön, és a következő elődöntőben legyen minden rendben. A meccs vége előtt vezettünk egy góllal, amikor egy ziccert kifogott az ellenfél kapusa, és ebből egy gyors indítással a zavarodott védelem mellett gólt sikerült szerezniük.

Meccs eredmények:

11:00    Monarchs      – White Coats 6:1

12:00    Gladiators     – Blax 6:8

13:00     Monarchs    – Blax 9:1

14:00    White Coats  – Gladiators 6:5

15:00    Blax      -  White Coats 4:4

16:00    Monarchs   – Gladiators  8:1

 

A haza úton már minden rendben volt. A kocsiban a fáradságtól felszabadultan vidáman énekelve érkeztünk Budapestre.

A bajnokság állása:

Helyezés Csapat Meccs szám Gólarány Pont
1. Vienna Monarchs 6 51:4 18
2. Budapest Blax 6 18:30 8
3. Vienna White Coats 6 21:35 8
4. Graz Gladiators 6 14:35 0

Posted on May 8, 2012 in Hírek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

HTML tags are not allowed.

Back to Top